Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов и президентът на БФС Борислав Михайлов официално откриха новоизграденото футболно игрище на общинската футболна база до стадион „Георги Бенковски” днес.

 

Теренът е с най-високо качество изкуствена настилка и всички необходими характеристики, а в най-скоро време ще бъде инсталирано и осветление. Игрището е чудесно попълнение към базата "зелените', след като вече разполагат с два готови естествени терена и още два, които все още се рехабилитират (“Междинното” и терена при Спортно училище - Пазарджик).

Продължава се активно да се развива базата, за да могат мъжкият отбор и децата от ДЮШ на Хебър да имат подходящи условия за качествени тренировки и адекватно да развиваме бъдещите си звезди, посочват от клуба.

Припомняме ви, че в началото на миналия сезон академията, дала на България десетки известни футболисти, се сдобиха с много сериозен и отговорен спонсор в лицето на Рефан България.  Българската компания за парфюмерия и козметика подаде ръка на пазарджиклии за възраждането на школата, а от тогава зелените вървят само нагоре.