Едва ли има фен на българския футбол, който да не е гледал култовото видео "Петричев се е*е. але алееее"! Песента е в изпълнение на фена на Ботев Пловдив Велизар, който преди няколко години крещейки от оградата в Коматево след мач с Лудогорец неценнзури словосъчетания, се превърна в истински хит. Парад на простотията и сеира, за които българите толкова много жадуваме.

Същият този Велизар днес "ще посрещне" любимеца си Петричев като кандидат кмет за район източен в Пловдив!?! Заслугата е на партия "Кауза Пловдив" на Георги Титюков. Явно в политическата формация са открили неподозиран талант у "наш" Велизар. Картинката или по-скоро карикатурата на българската политика ще е пълна, ако и някоя от кандидатките за районни кметове успее да докара по автентичен начин и виковете на колежката на БНТ "Стига, бе Велизарееее"! Идилия!

Сложил костюм, черна риза и жълта вратовръзка, г-н Цолакидис сменя рязко имиджа! "Ти па си Ален Делон" изкрещя веднъж Емил Велев - Кокала и май го направи пак по "наш" Велизар, който този път крещеше на оградата на Колежа! 

Гласуването за идиоти е престъпление!