Юношата на Септември София - Владимир Николов ще продължи своята кариера във Втора Бундеслига, след като бе привлечен в редиците на Вюрцбургер Кикерс.

Ръководствата на двата отбора постигнаха договорка за трансфера на роденият през 2001 година играч, като освен трансферна сума, "септемврийци" ще получат и процент от евентуален бъдещ трансфер.

Влади Николов преминава през всички детски и юношески формации на Футболна академия "ДИТ" София и ПФК Септември София, като от сезон 2017/2018 година се готви с мъжкия отбор на септемврийци.

Нападателят има голяма заслуга за спечелената купа на БФС за юноша старша възраст през сезон 2017/2018, а след това участва и в младежката шампионска лига с тима на Септември София.

Владимир е капитан на юношеския национален отбор до 19 години, като през сезоните е бил неизменна част от всички национални гарнитури.

ПФК Септември София пожелава на Влади Николов много късмет и бъдещи спортни успехи, като благодарим за коректността и отношенията между двете страни през всички години!