За десетдневен подготвителен лагер в Банско замина днес футболният тим на Хебър. Старши-треньорът Николай Митов качи на клубния автобус 25 футболисти. Наставникът на „зелените” остана верен на себе си и взе за 10-дневния режим 8 състезатели в юношеска и младежка възраст(б.р. виж групата по-долу).

„Гробарите” ще останат на високопланински режим в Пирин планина до 3-ти юли, когато ще се завърнат обратно в Пазарджик за последния етап от лятната си подготовка.

По време на кампа в планинския курорт пазарджиклии ще изиграят и 3 контролни мача.

Първи спаринг-партньор на “зелените” ще бъде съставът на Септември (Симитли), който в събота ще ги посрещне на своя стадион “Симитли Арена”.

Началото на мача е фиксирано за 18 часа, но ако се сбъднат прогнозите за много топло време е възможно проверката да се изиграе от 20 часа, на осветление.

На 1-ви юли в Банско Хебър ще премери сили със Славия (София), а два дни по-късно ще играе в Разлог срещу Струмска слава (Радомир). Часовете на последните два мача ще се уточняват допълнително, в зависимост от това колко ще бъде топло времето в региона.

 

Групата на Хебър за лагера в Банско:

Вратари: Петър Дебърлиев, Ивайло Василев, Йосиф Киуан

Защитници: Мартин Михайлов, Стойчо Папазов, Мартин Вълчинов, Цветелин Тонев, Иван Дишков, Димитър Йовчев, Джъстин Лима

Халфове и нападатели: Олег Димитров, Александър Бастунов, Георги Търтов, Георги Каракашев, Евгени Игнатов, Емануил Манев, Жак Пехливанов, Ивайло Михайлов, Живко Петков, Октай Хамдиев, Тодор Чаворски, Стилиян Тисовски, Джеймс Лима, Богомил Божуркин, Стоян Сотиров

Димитър Комсийски/marica.bg