Хебър загуби домакинството си на Черно море с 0:1 в среща от 1 кръг в Елитната група до 17 години. Двубоят се игра в петък в Пазарджик. 

Двата тима изиграха здрав сблъсък с подчертано предимство през първата част за гостите от Варна. Те отбелязаха гол в 20 минута след удар извън наказателното поле и вратарска неточност. До полувремето варненци имаха още 1-2 шанса, но отлични намеси на вратаря на Хебър Николай Иванов запазиха резултата. Домакините изпитваха затруднение с владението на топката и с организирането на атаките. Влияние за това оказа нервността и липсата на увереност, с която започнаха в мача.

През втората част и с промените, които бяха направени, най-вече с появата на терена на един от голмайсторите на отбора Георги Благов, играта се изравни и още в самото начало младите пазарджишки състезатели имаха две добри възможности да отбележат. До края надмощието бе поделено, като отново отлични изяви на вратаря остави домакините в мача, докато напред те не съумяваха да се възползват от организираните атаки. Въпреки това трябва да се отбележи, че момчетата на треньора Йордан Чолов показаха старание при старта на най-високото ниво на съответната възраст.