Коледен подарък за всяко дете, което тренира в школата на Добруджа, подготвиха най-верните фенове от агитката, предава dobrudjabg.com. Всеки комплект съдържа жълто-зелени фен артикули с емблемата на клуба - раница, две тетрадки, химикал и ключодържател. Те са лимитирана серия и са произведени специално за целта.

Инициатор е Владимир Владимиров, който следи от Ирландия развоя на всеки мач на любимия си отбор, а когато е в България не пропуска нито домакинство, нито гостуване. Други трима дългогодишни членове на агитката - Тихомир Маринов, Иван Иванов и Станислав Илиев, раздадоха подаръците на децата от 4 формации от школата, които снощи вечер имаха тренировка на игрището с изкуствена тревна настилка в Добрич. Останалите малки футболисти ще получат своя комплект от треньорите си.

"Целта е децата да покажат, че се гордеят със своя отбор и така да запалят и връстниците си по „Добруджа“, обясниха организаторите на кампанията.

Един от най-щастливите от подаръка бе 12-годишният Александър Катранджиев, защото за него това бе втора награда за деня. По-рано вчера той бе отличен за най-перспективен млад спортист на спортното училище в Добрич. Той и вратарят Симеон Недев споделиха, че „Добруджа“ е любимият им клуб и искат, когато пораснат, да играят за мъжкия отбор.

dobrudjabg.com