Селекционните процеси в ЦСКА - София текат с пълна сила. От "Армията" са в напреднали преговори със заместник на преминалия в Тигрес Жорди Кайседо, който също ще дойде от Южна Америка, съобщава "Тема Спорт".

До края на трансферния прозорец клубът ще привлече още поне двама футболисти. Единият от тях е защитник, като според запознати той може да действа както в ядрото на отбраната, така и като краен бранител. Другият играч пък е опорен халф, който умее да изнася топката и участва добре и в двете фази на играта. Именно от такъв тип футболист Саша Илич заяви, че има нужда, по време на представянето си като нов треньор на “червените”.

"Приоритет на този етап е намирането на ляв бек заради напускането на Мазику, както и футболист в средата на терена, който да донесе динамика в играта. Не съм човек, който обича големите селекции, и държа чужденците да вдигат класата на отбора", заяви сърбинът преди около месец. Ляв бек вече беше привлечен в лицето на Брадли де Нойер. Илич е останал недоволен от изявите в контролите на опорните халфове, които в момента има на разположение - Жеферсон и Юга.

На “Армията” умуват и относно привличането на ново крило, след като Илич извади от състава Баи и Вилдсхут. В момента по фланговете “червените” разполагат с все още контузения Йомов, Гарсес, Морено и младока Марк-Емилио Папазов. Близо до трансфер на "Армията" бе бившият играч на Литекс Данило Асприля, който изяви готовност и желание да играе за тима, но Саша Илич не одобри привличането на 33-годишното крило.