Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев бяха разпитани от Главна дирекция “Национална полиция” в столичния квартал “Младост”, научи на Sportal.bg. Първо в 12:00 часа се появи Дани Ганчев, който бе придружаван от адвоката на “червените” Станислав Трендафилов. След разпита той бе отлично настроение, но отказа коментар пред екипа на Sportal.bg. “Няма какво да коментирам, сезонът започва”, пък заяви адвокат Трендафилов. Към 13:05 часа се появи и Гриша Ганчев, който също беше видимо в добро настроение, поздрави журналистите и обяви:"Вие как сте, аз съм много добре", след което влезе в сградата.

Един час по-късно бизнесменът си тръгна мигновено без да обели и дума, а същото стори и адвокат Трендафилов, като двамата потеглиха с два различни автомобила.

Нашата медия научи, че Гриша Ганчев и Дани Ганчев са били разпитвани по сигнал за черно тото. Става въпрос за четири мача с участието на ЦСКА - София от efbet Лига през сезон 2019/2020 година. Въпросните сблъсъци са гостуванията на “червените” във Велико Търново на Етър, във Варна на Черно море и във Враца на Ботев, както и домакинството на столичани срещу Славия през есента на 2019 година. Четирите двубоя са последователни и са между 14-ия и 17-ия кръг на първенството, като "червените" печелят всичките без да допуснат гол в своята врата. Все още няма информация откъде е подаден сигнала за въпросните мачове, които са се играли преди 31 месеца.

Ето и четирите мача, за които бяха разпитани собствениците на ЦСКА-София. 


1. Етър - ЦСКА-София (0:4) играна на 30.10.2019 година на стадион “Ивайло” във Велико Търново. (виж и прочети тук)
2. Черно море - ЦСКА-София (0:2) игран на 05.11.2019 година на стадион “Тича” във Варна. (виж и прочети тук)
3. ЦСКА-София - Славия (1:0) игран на 09.11.2019 година на стадион “Българска армия” в София. (виж и прочети тук)
4. Ботев (Враца) - ЦСКА-София (0:3) игран на 23.11.2019 година на стадион “Христо Ботев” във Враца. (виж и прочети тук)